اطلاعات مربوط به ارتباط با صنعت و طرحهای برون دانشگاهی
فعالیت های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی:
- انتخاب مرکز تحقیقاتی مهندسی پیشرفته واحد شهر مجلسی به عنون مرکز تحقیقاتی برتر در جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۰.
- کسب رتبه دوم در جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۸۹ در خصوص انجام طرح های برون دانشگاهی.
- کسب رتبه اول از نظر فعالیت های پژوهشی در سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ در بین واحد های بسیار بزرگ منطقه چهار.
- انتخاب و اعلام نام واحد شهر مجلسی در فهرست ۱۷ واحد برتر دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه بندی دانشگاه ها در سال ۱۳۸۷ (با توجه به سهم ۷۰ درصدی امتیازات پژوهشی مربوط به رتبه بندی).
- اخذ مجوز قطعی فعالیت های پژوهشی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری.
- نمایه شدن ۳ مجله عملی پژوهشی واحد شهر مجلسی (برق، مکانیک و مواد) در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC .
- انتخاب معاون پژوهشی واحد شهر مجلسی به عنوان معاون پژوهشی نمونه در سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ و همچنین انتخاب ایشان به عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم پایه در منطقه چهار در سالهای ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹.
- خرید دستگاهها و تجهیزات پیشرفته پژوهشی از جمله میکروسکوپ الکترونی پیشرفته SEM ، دستگاه اتولپ، راه اندازی آزمایشگاه آیرودینامیک، دستگاه ساخت افزایشی(پرینتر سه بعدی)و... با هزینه ای بالغ بر ۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱۲ ریال.
- طرح ملی ساخت سرباره پیش ذوب S ۲۰۱۵ توسط عضو هئیت علمی گروه مواد واحد شهر مجلسی برای مجتمع فولاد آلیاژی اصفهان و بی نیازی کشور به خارج و جلوگیری از خروج ارز از کشور.
- طرح ملی بازسازی فیلامنت میکروسکوپ الکترونی(SEM ) برای اولین بار در کشور توسط عضو هئیت علمی گروه مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی در سال ۱۳۸۹ که کشور را از وابستگی به خارج بی نیاز نموده است.
- جذب ۱۰۰ % بودجه پژوهشی از سال ۸۶ تا کنون.

۱ تعداد مقالات چاپ شده در مجلات علمی بین المللی (ISI)  ۷۵ مقاله
۲ تعداد مجلات علمی پژوهشی واحد ۳ عنوان