فعالیتهای تربیت بدنی به بخش های زیر  تقسیم می گردد:
۱-برگزاری امور فوق برنامه شامل برنامه هایی از قبیل : کوهنوردی – دوچرخه سواری- شنا – اسکیت
طناب کشی – فوتسال – والیبال – بدمینتون – بدنسازی – کشتی – کاراته – دارت – فوتبال دستی
تمامی امور ذکر شده پس از وقت اداری و همزمان با اتمام کلاسها در سالن شهید مطهری٬ سالنهای جانبی و مجموعه ورزشی خوابگاه زیتون قابل اجرا می باشد.
۲- شرکت در مسابقات قهرمانی و ایجاد روحیه خود باوری در سایر دانشجویان با کسب مدالهای ورزشی که این مسابقات در رشته های مصوب دبیرخانه منطقه چهار شامل: کاراته – تنیس روی میز- شطرنج – هند بال – جودو – بدمینتون – تکواندو- بسکتبال – کشتی – دو و میدانی – فوتبال – والیبال می باشد. که می توان یه برنامه ریزی و دعوت مربی و اطلاع رسانی از میان دانشجویان نخبه ی ورزشی نیم های قدرتمندی را به عرصه مسابقات گسیل و نتایج مثبتی گرفت.
۳- برگزاری کلاسهای درسی در مجموعه ورزشی شهید مطهری همه روزه از ساعت ۳۰/۸ صبح الی ۳۰/۱۶ همراه با سرویس دهی نجهیزات ورزشی اعم از توپ – راکت – وسایل کمک آموزشی جهت کلاسهای آکادمیک ۱ و ۲ تربیت بدنی.